Lehounký termohrnek Infinity Backpacker Mug 550 ml od firmy GSI Outdoors je skvělým parťákem na vaše výlety. Udrží váš nápoj studený či teplý a díky uzavíratelnému víčku skvěle těsní. 

Parametry

Určení: osobní hrneček, který nepustíte z ruky

Materiál hrnku: Lehký odolný polypropylen bez obsahu BPA 

Materiál obalu: Neopren potažený textilem a textilním ouškem

Rozměr: 102 x 91 x 117 mm

Váha: 135 g

Co mě zaujalo

+  uzavíratelné víčko a pítko

+  barevné varianty

+  objem 550 ml

+  textilní ouško

+  možnost vyndat hrneček z neoprenového obalu

+ odměrná ryska

Co mě nenadchlo

–  nic

Co mě zaujalo a také nenadchlo najdete více rozepsané ve zkušenostech níže v textu.

Popis hrnečku GSI Infinity Backpacker Mug

Osobní lehký hrnek vyrobený z polypropylenu bez obsahu BPA, který je 100% recyklovatelný. Obal hrnku je vyrobený z neoprenu potaženého kvalitní tkaninou. Firma GSI je vyrábí v několika barevných provedeních jako je třeba černá, modrá, zelená, červená nebo písková. 

  • Víčko funguje jako uzávěr a pítko ve víčku je taky uzavíratelné. Zabraňuje rozlití nápoje nebo pronikání prachu a hmyzu k nápoji.
  • Rukojeť je z měkkého popruhu a tak je hrnek aspoň trochu skladný a ouško nepřekáží.
  • Pokud se nádoba vyndá z obalu dá se bez problému umýt nebo dát do myčky.
  • Na nádobě je zřetelná měrka.

Zkušenost  

To je taková bomba! Tohle se firmě GSI povedlo. Normálně láska na první pohled. Člověk si prostě rád oblíbí hezké, praktické a jednoduché věci. No a tím je pro mě tento hrnek. Poprvé jsem se s ním setkal na horolezeckém festivalu v Teplicích nad Metují před několika lety. Ležel tam chudák červený v krabici s výprodejem. Vzal jsem ho do ruky a v tu chvíli jsem věděl, že budeme nerozlučná dvojka.

Materiál obalu je krásně a kvalitně zpracovaný a různá barevná provedení jsou hezkým bonusem. Textilní ouško je super v tom, že když hrnek vkládám do batohu, tak nikde nepřekáží. Lze ho také samozřejmě za ouško kamkoliv připnout pomocí karabiny. Jinak za textilní ouško hrnek nedržím. Je to nestabilní, ale paráda je prostrčit prsty uchem a chytnout hrnek na pevno do dlaně. V případě vyklouznutí to jistí poutko. Poutko je dostatečně velké pro chlapskou ruku a tak může být malá dámská nebo dětská ruka v poutku volnější.

Abyste hrnek nemuseli hledat na e-shopu...

GSI Infinity Backpacker Mug 0,55 l cestovní hrnek

Thermo hrneček GSI Outdoors Infinity Backpacker Mug: hrneček je vyroben z polypropylenu bez obsahu BPA, má navíc neoprénový obal, který zpomaluje chladnutí tekutin...

Víčko nádoby má kvalitní těsnící kroužky a tak dokonale pasuje na otvor hrnku. Pítko je taky uzavíratelné též s gumovým těsněním. Dobře se mi otvírá, protože odklápěcí malé víčko je tvarováno přes hranu. Dá se tedy příjemně otevřít i v rukavicích. 

Nádoba se dá jednoduše vymáčknout z neoprenového obalu a kdykoliv umýt. Super je, že na nádobě je vyražena odměrka, tu beru jako ohromného pomocníka v případě vaření v přírodě, kdy potřebujete odměřit vodu na vaření a nebo třeba správné množství vína aby jste to na vašich outdoorových aktivitách nepřehnali. 😊

Ostatní hrnečky najdete v kategorii

Skleničky na víno a hrnečky

Do hrnku se nemusíte bát nalít vroucí vodu na čaj. Hrnek se dá s neoprenem udržet v ruce.

Finální hodnocení

Nezůstal jsem jen tohoto nalezence z festivalu a dokoupil jsem mu parťáka. S mojí přítelkyní si hrnky bereme na všechny naše výlety (například Víkendové skialpování ve Vysokých Tatrách). Ať už jde o cestování letadlem, autem nebo jinými dopravními prostředky. Nemusíte si všude nechávat dělat čaj nebo kávu do jednorázových kelímků. V přírodě je zase parádní udělat ráno litr čaje a každý si může ve vlastním hrnku připravit oblíbenou příchuť svého nápoje. Pro večery to platí také a každý aspoň ví, kde má svůj nápoj. Za mě je to parádní a stylová věc na cesty. Doporučuje ho 10 z 10 hrníčkářů! 😊